ZINGA - Premaz za hladno cinčanje

Novost na hrvatskom tržištu - ZINGA sustav za galvanizaciju/hladno cinčanje sa katodnom zaštitom, sadrži minimalno 96% cinka u suhom filmu

U SIG SISTEMI d.o.o. uskoro možete nabaviti vrhunske proizvode za industrijsku zaštitu od hrđe.

Čestice Zinga male veličine i eliptičnog profila osiguravaju maksimalan kontakt između pojedinih čestica i supstrata. Ova veća gustoća aktivnog cinka po određenom području u kombinaciji s dobrom vodljivošću sloja osigurava da naboj teče kroz svaki milimetar koji je premazan i stoga pruža izvrsnu katodnu zaštitu. Uz ovu aktivnu zaštitu, ZINGA pruža i pasivnu zaštitu.Vjerojatno niste svjesni da, kako bi se osigurala galvanska zaštita, u suhom ekstraktu mora biti prisutna koncentracija cinka od najmanje 92%. Većina proizvoda na  tržištu nije niti blizu tog postotka. Jedino suha ZINGA sadrži najmanje 96 masenih % cinka medicinske kvalitete, čije su čestice znatno manje i čistije od onih koje se nalaze u normalnim premazima "bogatim cinkom".

Sa proizvodima ZINGA, organsko vezivo i sloj cinkovog oksida koji se formira na površini stvaraju nepropusnu barijeru blokirajući prirodnu poroznost cinka oksidnim česticama. Za razliku od drugih pasivnih prevlaka, jednom razbijen sloj cinkovog oksida jednostavno se obnavlja ponovnom oksidacijom. Taj sloj oksida razlog je za mat izgled ZINGA, za razliku od sjajnog koji se dobiva vručim cinčanjem .

Više informacija pogledajte na : www.zinga-adria.com