Nullfire

Preuzmite Nullifire kalkulator

Dobrodošli u Nullifire

Vodeći svjetski stručnjaci za razvoj protupožarnih premaza i rješenja za pasivnu zaštitu od vatre.

SC900 Serije

Novo u ponudi – revolucionarni protupožarni premaz serija SC900 (pdf brošura na hr.)

Kliknite ovdje i saznajte više o našim proizvodima za zaustavljanje požara.

Pionir u protupožarnim premazima

Spašavanje života, zaštita imovine, umanjivanje poslovnih gubitaka. Kod zaštite od požara radi se prije svega o spašavanju života.
Upravo zato sa Nullifire-om, nema kompromisa. Fokusirani smo isključivo na protupožarnu zaštitu i posvećeni inovacijama za zaštitu ljudi i imovine.

Nullifire je vodeći developer u protupožarnim premazima u Velikoj Britaniji i Europi, i među pionirima je kad je riječ o korištenju ove tehnologije – već 30 godina nudi pouzdana rješenja od životnog značaja za zaštitu čeličnih konstrukcija, drvenih površina i pokretnih spojeva.

Savjet stručnjaka i podrška

Svi Nullifire sustavi su podržani od strane razumljive tehničke literature, te tima stručnjaka raspoloživog za asistiranje u projekt menagementu i planiranju programa i savjetovanje o svakoj fazi projekta – od odabira proizvoda i specifikacija, preko instalacije i verifikacije, pa sve do podrške i usluge vezane za naknadnu primjenu.

Reputacija iza sumnje

Nullifire surađuje sa mnogim vodećim arhitektima svijeta i osigurava protupožarna rješenja za mnoge velike građevine našeg vremena. Kompanija uživa renome u svijetu industrije, i to ne samo zbog svoje ekspertize, već i zbog svog stava: Mi smo zadovoljni samo kad su naši klijenti više nego zadovoljni.

Nullifire su stručnjaci i prepoznat autoritet u našoj oblasti

Nullifire isporučuje pouzdana rješenja od životnog značaja u više od 20 zemalja svijeta. On ostaje najproduktivniji industrijski inovator: 120-minutna protupožarna zaštita omogućena je uz S707 asortiman- njegov najnoviji, ekološki svjestan, na vodi temeljen sustav.

Nullifire-ovi proizvodni procesi upošljavaju vrhunsku i najmoderniju tehnologiju, nastalu zahvaljujući vodećim industrijskim procesima za očuvanje kvalitete, kako bi se kontinuirano osiguravala visoka razina ponude proizvodnog asortimana.

Novi R&D laboratorij, jedno od najvećih britanskih postrojenja tog tipa, uključuje i postrojenje za trening korisnika, i potpuno uređenu dvoranu za testiranje požara sa 3 pećnice, za uspostavljanje budućih europskih standarda.

Vlastito postrojenje za testiranje požara

Nullifire ostaje jedna od rijetkih kompanija, koja testiranje vrši u svojim postrojenjima, zbog čega je u mogućnosti osigurati konzistentnost i kvalitetu proizvoda, te pozvati korisnike da svjedoče njihovom testiranju.

Sigsistemi.hr

Sigsistemi.hr