O Orac Decoru

Orac-Naslov

Ukrasne lajsne – štukature ORAC DECOR

 

Za sve one koji svoj dom žele urediti; jedinstveno, ultra modernoklasično ili stilskiukrasne lajsne su idealno rješenje.
Ukrasne lajsne Orac Decor nude niz mogućnosti u uređenju interijera/exterijera, te su postale nezaobilazni i sve traženiji artikli što su prepoznali i mnogi hrvatski ahitekti.
Ukoliko želite svoj dom učiniti elegantnim na način da svoje zidove, vrata ili strop obogatite elegantnim profilima, ukrasnim lajsnama, ili ugraditi indirektnu rasvijetu, Orac Decor proizvodi su idealni.

______________________________________________________

Orac Decor ukrasne lajsne; nisu napravljene od gipsa ili stiropora, već od mnogo čvršćih materijalakao što su poliurethane i duropolyimer koji na sebi imaju nanesen prajmer, mogu se prebojavati,otporni su na vodu i udarce. Orac Decor ukrasne lajsne izrađuju se i proizvode u Belgiji. Orac Decorukrasne lajsne postale su vodeći Europski brend u svojoj branši što se može vidjeti zavidnom referentnom listom koju su radili i gradili godinama. Kao što su mnogi poznati hoteli, restorani, dizajnerski dućani, dvorci, vile, brodovi. Što opravdava titulu vodećeg Europskog brenda.

_________________________________________________________________

orac-mini

ORAC DECOR

Belgijska obiteljska tvrtka Orac, osnovana 1979, nastala je da bi postala trendseter u kvalitetnim dekorativnim proizvodima od sintetičkih materijala.
Izbor je opširan i kompletan. Povrh asortimana ukrasnih štukatura i dekorativnih i funkcionalnih ukrasnih profila također uključuje: rozete, pilastere, kolumne, ukrasne lajsne, niše medaljone i indirektnu rasvjetu. Ukratko, sve što trebate kako bi interijeru dali novi izgled u tren oka.

Kvaliteta, inovativnost i tehnologija, odlike su Orac Decor proizvoda, koji su vodeći u svojoj branši. Danas su Orac Decor kolekcije ukrasnih podnih, zidnih i stropnih lajsni, (LuxxusAxxentBasixx) uzori za sve koji traže udobnost, kreativnost i iznad svega prihvatljive cijene proizvoda.

Naša glavna ambicija je da vam omogućimo da vaš interijer postane ugodan, jedinstven i elegantan.

Zastupnik Orac proizvoda za Hrvatsku je tvrtka Sig Sistemi. Više informacija možete pronaći na web stranici www.oracdecor.com

ORAC DECOR U NAŠOJ PONUDI (pregled ORAC-DECOR kolekcija možete i vidjeti u bočnom izborniku), ili našu Orac Decor foto galeriju u nastavku:

Orac Luxxus interijeri

Orac Basixx interijeri

Orac Axxent interijeri

Sigsistemi.hr

Sigsistemi.hr