Pro-Spray priča

Nastao u Cambridgeshire-u, Pro-Spray je temeljen na principu europskih auto-moto tehnologija lakiranja. Priča je počela kada je CCL (Cambridgeshire Coatings Limited) sklopio partnerstva s najvećim svjetskim proizvođačima pigmenta i smole. Što je bio cilj? Stvoriti jedan od najsveobuhvatnijih sustava lak premaza u industriji. Stvoriti sustav lakiranja koji bi Europi ponudio kvalitetu i podudaranje boje po nevjerojatnoj cijeni.

Ovo nije bio lagan zadatak. Ali kreatori su znali da je industrija spremna za promjenu.

Premium ekskluzivna europska smola postala je stup Pro-Spray prajmera. A kreatori su proveli godine istraživajući, formulirajući, testirajući i reformulirajući proizvode u njihovom laboratoriju. Ako se proizvod nije iskazao pod našim strogim parametrima, bio je odbačen.

U proizvodnji boje CCL laboratoriji su iskoristili primjenu robota i temeljite kompjuterske analize kako bi evaluirali palete boja i njihove očekivane performanse, a u svrhe stvaranja kompetitivnog orijentacijskog uzora. Jednom kada je CCL uspostavio uzor i profil boje, laboratoriji su kreirali sustav boja i bazu podataka koji su podigli razinu očekivanja od formulacije boja i ultimativnog podudaranja boja.

Rezultat su bili Pro-Spray europski auto-moto lakovi – europski premazi koji isporučuju kompletan i napredan intermix sustav boja visokih performansi, a koji obuhvaća velik spektar boja. Godine 2003, U.S. Chemical & Plastics, dio Alco Industries, kupila je CCL. Danas se Pro-Spray koristi širom svijeta i nastavlja isporuku ultimativnih europskih boja, premaza i tehnologija, sa svrhom isporuke konkretnih rezultata.

Sigsistemi.hr

Sigsistemi.hr