Krovopokrivanje

Restauracija krovova

Restauracija je ekonomičan, proaktivan proces održavanja krova dizajniran u svrhu produženja životnog vijeka funkcionirajućeg izgrađenog, modificiranog, jednoslojnog ili metalnog krova. Oslanjajući se na laboratorijsku analizu, restauracija nadograđuje performanse vašeg postojećeg krova i njegovih komponenti identificirajući i popravljajući mane, kao i pružajući novi gornji sloj za restauriranje hidroizolacijske postojanosti.

Održivo krovopokrivanje

TREMCO ostaje predan u zadržavanju vodeće pozicije održivog dizajna u krovopokrivačkoj industriji. Konstantno razvijamo proizvode koji ne nude samo superiorne performanse, već našim kupcima pružaju dodanu vrijednost.

Zgrade visokih performansi – integrirana energetska rješenja za zračne, termalne i vremenske barijere

U ovoj klimi eskalirajućih troškova energije, rapidnog napredovanja alternativnih izvora energije i širokog spektra državnih poticaja i zahtjeva, Tremco krovopokrivanje i održavanje građevina pruža jedinstvena integrirana rješenja za efektivno retroaktivno postavljanje izolacije u svrhu zračnih, termalnih i vremenskih barijera.

U pravilu, zgrade visokih performansi su energetski učinkovite, imaju ograničen učinak na okoliš i funkcioniraju sa najnižim mogućim ciklusnim troškovima. Zajedno s našom partnerskom tvrtkom “Weatherproofing Technologies Inc (WTI)”, Tremco kupcima isporučuje rješenja visokih performansi koja traju desetljećima.

Naša kultura uključuje konstantnu inovativnost i predanost željama naših kupaca za udobnim i sigurnim građevinama koje funkcioniraju učinkovito i pouzdano. Tremco ManagedAssets™, naš patentirani program za upravljanje postrojenjima je dizajniran za produljavanje životnog ciklusa građevine, te smanjivanje njezinih troškova kroz isti ciklus. To je u suštini definicija održivosti. Sa fokusom na krov, zidove, vrata i prozore – pružamo integrirana rješenja kako bismo osigurali da komponente vaše građevine omogućavaju vodo- i zrako-nepropusnost.

Naš pristup upravljanju energijom počinje sa procjenom, kako bismo definirali vaše ciljeve i pomogli identificirati mogućnosti za očuvanje energije i niže operativne troškove. Naša ključ-u-ruke rješenja za zrak, vrijeme i toplinu su prilagođena vašim potrebama, te uključuju vodeća rješenja alternativnih izvora energije i sniženja troškova, kao što su fotonaponski sustavi, te projektiranje osvjetljavanja danjim svjetlom, rješenja za zračne barijere, vegetacijska i hlađena krovna rješenja.

Sigsistemi.hr

Sigsistemi.hr