Nova klasika / obnovljiva tradicija

Trendovi u interijeru mijenjaju se brzim tempom. No, brojni klasici uspjeli su izdržati test vremena među svim trendi bojama, oblicima i dodacima. Te su tradicije tijekom godina ostale popularne. Sada Orac Decor® ovim klasičnim elementima interijera daje preobrazbu u svojoj kolekciji.

Nacrtajte divne poglede s Heritageom

Baština vas vraća u vrijeme u stilu urbane buržoazije iz 19. stoljeća. Zahvaljujući spremnim pločama Autoire za upotrebu, oživite svoje zidove. Dizajnirali su je pravi majstori. To ćete primijetiti odmah.

Otkrijte nove proizvode C324, P4025 (F) i Autoire ploče W120, W121, W122, W123. Šest proizvoda koji postavljaju vaše zidove i strop, točno onako kako želite!

Odlučite se za eleganciju uz Noblesse

Čini se da se zidovi stapaju s stropovima i obrnuto. Noblesse kombinira tradicionalne elemente sa svježim bojama kako bi stvorio elegantnu shemu dizajna. Vaš prostor izgleda sjajnije zahvaljujući kombinaciji Noblesse ploča od karničara s visokom zidnom pregradom. Integrirana LED rasvjeta nije obavezna.

Otkrijte novi oblik vijenca ili profil indirektne rasvjete C323.

Kupati se u nostalgiji s Manoirom

Manoir je kimanje idiličnom načinu života francuskog plemstva 18. stoljeća. Autentičan, nostalgičan dodatak vašoj unutrašnjosti. Fragmentirane letvice od vijenca Manoir odmah daju vašem interijeru profinjen izgled. 21 centimetara krovna ploča s visokim usponom doslovno i figurativno odvodi vašu unutrašnjost do neviđenih visina.

Otkrijte nove fragmentirane okvire C325 (F), C326 (F), C327 i novu elegantnu visoku letvicu SX191 (21 cm!)

Ide sve s Ba'rockom

Ba'rock unosi vaš dom s maksimalizmom, ali uvijek na elegantan način. U kombinaciji s tradicionalnim ukrasom, odmah stvara moderan i luksuzan izgled. Izložba, Chevron, temelji se na uzorku jelenih kostiju koji se koristi u klasičnim interijerima.

Otkrijte zidnu oblogu W130 Chevron.

Počastite se vodičem

Naš novi asortiman proizvoda stvara svijet mogućnosti. Ne znate odakle započeti? Pitate se kako je najbolje riješiti to? Ne brinite, upravo zbog toga smo razvili Vodič za nove klasike.

Naručite tiskani materijal ovdje ili preuzmite Vodič za nove klasike.