Tvrtka SIG SISTEMI d.o.o. obiteljska je tvrtka osnovana 2010. godine. No, iskustvo u bojama i lakovima seže od davne 1990. godine.

Našu tvrtku odlikuje činjenica da su SIG SISTEMI d.o.o. jedna od rijetkih u ovoj branši koja ima uspješnu direktoricu, ujedno i profesionalnog unutarnjeg dizajnera. Zbog toga kod nas, osim standardnih boja i lakova, imamo i vrlo posebne boje, ali i vrhunske štukature, o čemu možete više čitati na stranici s proizvodima.

Uostalom, ako nas posjetite u našim prostorima, možete se i sami uvjeriti kako izgledaju vrhunske boje i lajsne koje krase naše zidove.

Mnogi od Vas upoznali su naše kolege na terenu, a još više Vas se upoznalo s našim djelatnicima u maloprodaji, koji će vam uvijek izaći u susret i pokušati naći najbolje i najoptimalnije riješenje.

Stoga ako vam trebaju boje i lakovi za industriju, automobile, građevinarstvo, interijer ili uradi sam, hidroizolacije, industrijski  podovi, štukature  te sav prateći pribor, dođite k nama i naučite nešto novo.

Za sve naše proizvode imamo tehničku podršku na terenu...

Kategorije proizvoda:

BOJE I LAKOVI FASADE HIDROIZOLACIJE OSOBNA ZAŠTITNA SREDSTVA AMBALAŽA
bhh
ELEKTRIČNI ALATI I RUČNI PRIBOR REPARATURNI MATERIJALI LJEPILA I FUGIRNE MASE PU PJENE, SILIKONI I LJEPILA ADITIVI ZA BETONE I MORTOVE
fd
PODOVI AUTO PROGRAM VRUĆA LJEPILA I PIŠTOLJI