Mi smo jedan od vodećih distributera u industriji boja i lakova robnih marki kao što su:

Milesi, Zinga, Neokem, PPG Univer, Normaali, Nullifire, Biopin – Le Tonkinois, Valspar-Pro Spray,Otto Chemie, Menzerna, Arboritec – Synteko, Climate Coating – Thermo Shield, Marston Domsel, Tremco Illbruck, Novasol,Mirka, Smirdex, Brunox, Elastotet, Isomat, Etalon, Car fit, 2BM, Maston, Orac Decor itd.

 

Tvrtka SIG SISTEMI d.o.o. osnovana je 2010. godine. No, iskustvo u bojama i lakovima seže od davnih 1990-tih godina, što znači da  imamo više od 35 godina iskustva u ovoj branši. Kao obiteljsko poduzeće, cijenimo svakog kupca i njihove potrebe te se ponosimo što smo u mogućnosti ponuditi prijateljske, stručne savjete svakom kupcu bez obzira na veličinu ili potrošnju. (bez obzira na kompleksnost izvedbe/zahtjeva)

Raspolažemo tisućama boja i sprejeva, materijala za projekte bilo koje veličine; boja i premaza u boji za protupožarnu zaštitu, dekorativnih i vodonepropusnih boja za zidove, premaza za brodove, boja za čelik i lijevano željezo, higijenskih premaza, vrhunske industrijske podne boje, krovne boje i materijali za popravak u hitnim slučajevima, betonske i podne boje za garaže, protuklizna rješenja, hidroizolacije, brtvila, ljepila i još puno više.

Obratite se našim stručnjacima za tehničke savjete, za otvaranje veleprodajnog računa ili jednostavno uporabite  naše pretraživanje ili glavni navigacijski izbornik kako biste pronašli proizvod i naručili online još danas.

Zašto Sig sistemi?

  • pružamo besplatne savjete i edukaciju,  prodajemo samo proizvode uz koje smo spremni stajati.
  • nudimo jedan od najširih dostupnih boja i premaza visoke učinkovitosti.
  • Brzi smo! - Dostava na kućnu adresu unutar 2-4 radna dana za većinu proizvođača koje imamo u zalihama.
  • Razumijemo da je vrijeme novac - Obećajemo da ćemo pružiti rješenje za vaš upit isti dan, jer razumijemo važnost vašeg problema.
  • Za sve naše proizvode imamo tehničku podršku na terenu.

Od početka do kraja…

Kategorije proizvoda:

BOJE I LAKOVI FASADE HIDROIZOLACIJE OSOBNA ZAŠTITNA SREDSTVA AMBALAŽA
bhh
ELEKTRIČNI ALATI I RUČNI PRIBOR REPARATURNI MATERIJALI LJEPILA I FUGIRNE MASE PU PJENE, SILIKONI I LJEPILA ADITIVI ZA BETONE I MORTOVE
fd
PODOVI AUTO PROGRAM VRUĆA LJEPILA I PIŠTOLJI