Štrukature i zidne lajsne

Orac je 2024. godine napravio značajan iskorak u ekološkoj održivosti uvođenjem 100% razgradivih proizvoda, pokazujući tako svoju posvećenost zaštiti okoliša. Montaža ovih lajsni nije složena; kao što ja često u šali kažem, može ih postaviti svatko tko je pedantan i strpljiv. Priznajem, to baš i nisam ja!

Lajsne se dijele na tri glavne kategorije: podne, zidne i stropne, uz dodatak impresivnih 3D zidnih elemenata. Izrađene su od Duropolymera ili Purotoucha, čvrstih sintetičkih materijala otpornih na udarce i vlagu, što omogućava njihovu primjenu i na vanjskim površinama.

Za uspješnu instalaciju, trebat će vam nacrt prema kojem majstor prenosi mjere na zid, zatim reže, lijepi i na kraju boja u željenu nijansu.

Zvuči jednostavno, zar ne?

 

ORAC 3D ŠTRUKATURE

Mnogi i dalje misle da su lajsne, bilo stropne ili zidne namjenjene za stare građanske stanove ili da stropovi moraju biti visoki. Međutim s zidnim i stropnim lajsnama možete prostor učiniti da bude viši, niži, širi i duži. Podne lajsne, također spadaju u kategoriju dekoracije, jer imamo veliku ponudu te s klijentima dogovaramo što žele postići ponekad se odluče da ne žele zidne lajsne te stavimo velike podne, što prostoru također pruža luxuzan i zanimljiv izgled.

↳ Orac 3D elementi stvaraju dinamične zidne površine.

 

FLEKSIBILNE ORAC LAJSNE

Nema pravila gdje se postavljaju lajsne, to određuje budžet. Kada moramo pripaziti, obično ih stavljamo u glavne zone, hodnik, boravak i kuhinje. Veliki trend je postavljanja i na ormare kako bi sve povezali i uskladili. Kada smo kod trendova sve traženije postaju i 3D zidne obloge. Postavljaju se na namještaj i zidove. U ponudi imamo i fleksibilne varijante tako da idu i na šankove, stolove. Najzanimljivije je što idu u kupaonice te ih u zadnje vrjeme postavljaju iza umivaonika umjesto pločica. Također im je postava kao i kod običnih lajsni, lijepe se.

↳ Lako oblikovanje uz Orac fleksibilne lajsne.

 

LAJSNE KOJE SE BOJAJU

Svi Orac elementi dolaze u bijeloj boji, bojaju se željenom bojom i tonom sve zavisi koji izgled želite postići. ( kist, špricanje i sl.) Trenutno su jako popularni neutralni tonovi, makar one izgledaju odlično i u drugim bojama. Trend štukatura je kod nas u zadnjih par godina u porastu, ali one su popularne od davnina. Sjetite se samo bilo kojeg Američkog ili drugog filma, serije... tamo su zidne i stropne lajsne uobičajne, odnosno vani se kuće/stanovi prodaju s već postavljenim lajsnama. U jedno sam sigurna, koje god izabrali u vašem interijeru pružiti će dašak elegancije i luksuza, a to je ono želimo.

↳ Bojanje lajsni za harmoniju u vašem prostoru.

 

Kontaktirajte našu dizajnericu za besplatno savjetovanje!

Imate li još pitanja ili trebate dodatne informacije o našim lajsnama i 3D zidnim elementima? Naša stručna dizajnerica stoji vam na raspolaganju za sva pitanja i nedoumice dok katalog na proizvode Orac-a možete pronaći klikom ovdje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Orac Croatia (@orac_croatia)

 ↳ Kako to izgleda u našem showroom-u

 

Pozivamo vas da iskoristite priliku za besplatno savjetovanje! Bez obzira na to trebate li pomoć pri odabiru odgovarajućih proizvoda, savjete za montažu ili ideje za uređenje, naša dizajnerica će vam pružiti profesionalne i korisne savjete.

 

Kontaktirajte nas već danas i pretvorite svoje ideje u stvarnost uz našu stručnu podršku!