Konzistentnost. Stalno visoka kvaliteta tijekom više od 30 godina - proizvodimo sve svoje praškaste premaze u našim vrhunski opremljenim proizvodnim pogonima.

Inovativnost. Svoju kreativnost, istraživanje i stručnost usredotočujemo na podržavanje vaših potreba za inovativnim proizvodima i uslugama.

Estetika i trajnost. Estetika i trajnost su nam od primarne važnosti. Pratimo najnovija dostignuća i surađujemo s najboljim profesionalcima. Rezultat su praškasti premazi koji kombiniraju savršen izgled i visoku postojanost. Naši premazi štite, estetski poboljšavaju i dodaju vrijednost vašoj konstrukciji.

Svojstva. Svi proizvodi su dizajnirani su za pružanje optimalnih performansi u svim primjenama.

Pristupačnost. Naši napredni proizvodi udovoljavaju preferencijama tržišta, a nude najbolju vrijednost za novac. Pristupačni su, ali i izuzetno dugotrajni.

Certifikati. Naše arhitektonske proizvode odobrili su European Aluminium Association’s Qualicoat, Qualideco i njemački GSB. NEOKEM nudi sustave antikorozivnog praškastog premazivanja koje su odobrili Qualisteelcoat i QIB.

Tehnička podrška. U mogućnosti smo brzo reagirati na želje naših kupaca na najbolji mogući način, putem široke mreže podružnica i prodajnih partnera, kako u Grčkoj, tako i u inozemstvu.

Suradnja. Dizajniramo i razvijamo visokokvalitetne praškaste premaze u suradnji s poznatim arhitektima i dizajnerima interijera. Našim partnerima želimo osigurati maksimalnu prednost, pružajući cijeli niz boja, kao i vrhunsku tehničku i korisničku podršku.

Okoliš. Privrženost okolišnim vrijednostima naš je prioritet. Posebno se brinemo za proizvodnju ekološki prihvatljivih proizvoda, a također osiguravamo da budemo u toku s najnovijim smjernicama vezanim uz zaštitu okoliša.